ERZURUM / PALANDÖKEN - Erzurum Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı Barış Mançosundan Adile Naşitİne, Meclis Uyelerinden Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaşına kadar değinilerek okulumuzda coşku ile kutlandı.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih KAYGUSUZ , İl Milli Eğitim Özel Eğitim Şube Müdürümüz Fatih PAÇA ve Palandöken İlçe Milli Eğitim Özel Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa SUBAŞI okulumuzu ziyaraet ettiler. Öğrencilerimizle birebir ilgilenip öğle yemeğimize eşlik eden müdürlerimiz Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında otizmli öğrencilerimizle birlikte uygulama evimizde pasta kesimi yaptılar. Etkinlik sonunda öğrencilerimiz mobilya atölyemizde hazırladıkları hediyeleri müdürlerimize takdim ettiler.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Türkiye Down Sendromlular Derneğinin belirlemiş olduğu ellere renkli çorap giyme etknliğine okul olarak bizler de katıldık. Mezun öğrencilerimizden Şanzellize Cafe sahibi down sendromlu Muhammet KILIÇ da etkinliğimize katılarak pasta kesimi gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda büyük bir coşkutla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Erzurum'un düşman işgalinden kurtarılması okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından duygu yüklü anlarla kutlandı.

Ara

Aylık olağan öğretmenler toplantımızı müdürümüz sayın Ahmet ODABAŞ başkanlığında gerçekleştirdik. Toplantıda başarı belgeleri müdür yardımcımız Murat Kartal'a ve özel eğitim öğretmenimiz Nalan Gizem Giyik'e müdürümüz tarafından takdim edildi.

Kas

4 Kasım Okul Dışarıda Günü ile ilgili etkinliklerimizi başarıyla tamamlayarak sertifikamızı aldık.

Kas

Kodlama haftası etkinliklerimizi başarıyla tamamlayarak okul sertifikamızı aldık.