ERZURUM / PALANDÖKEN - Erzurum Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Erzurum'un Kurtuluşu

Ock

Yerli malı haftası dolayısıyla okulumuzda Aziziye Gençlik Merkezi tarafından eğlence düzenlendi. Düzenlenen eğlencede öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve gençlik merkezi gönüllüleri doyasıya eğlendiler.

Ock

3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle okulumuzda program düzenlendi. Programa Yakutiye Gençlik merkezi gönüllüleri renk kattı. Program sonunda ise okulumuzun atölyelerinin sergisi gezildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda düzenlenen programda hem eğlenceli hem de  duygu dolu anlar yaşandı. Şehit öğretmenler anılarak öğretmenliğin önemi üzerinde duruldu. Programda okulumuzun gönüllü öğretmenlerinden oluşan koro ekibimizin müzik çalışmasına da yer verildi. Program sonrasında ise okul müdürümüz sayın Ahmet Odabaş tarafından bütün öğretmenlerimize hediyeleri takdim edildi.

Öğretmenlerimizin müzik çalışmasına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Tarım atölyemizden fotoğraflar

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Seyfullah Karapınar, Özel Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Mustafa Subaşı ve Şef Sn.Ahmet Toprakçı okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun genel yapısı hakkında bilgi alarak eTwinning projelerinde başarı gösteren öğretmenlerimize teşekkürlerini ilettiler.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Şehit Hasan Yılmaz Kız İHL'de düzenlenen kahvaltıya katılan Talim ve Terbiye Kurulu Başkan Yardımcısı Sn.Hüseyin Korkut, Palandöken Kaymakamımız Sn. Uğur Tutkan, İl Müdürümüz Sn.Salih Kaygusuz,Palandöken İlçe Müdürü Sn.Seyfullah Karapınar projelerde başarılı olan öğretmenlerle biraraya geldiler. Kahvaltıya okulumuzu temsilen eTwinningte kalite etiketi alan öğretmenlerimizden Özlem Erdoğan,Adem Gülüm,Nalan Gizem Giyik,Merve Sarışın ve Nazan Özer katıldılar.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde öğrencilerimiz tarafından konser verildi. Konserin yanı sıra öğrencilerimizin atölyelerimizde yaptıkları malzemeler sergilenerek büyük bir ilgi topladı. Ayrıca programımıza Palandöken Özel Eğitim Şube Müdürü Mustafa SUBAŞI, Palandöken Şube Müdürü Yüksel AKTAŞ, Palandöken RAM müdürü Tuncay SAĞSÖZ ve Palandöken Halk Eğitim Müdürü Erdal YAVİLİOĞLU da katılmış olup programın açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı sayın Mücahit KORKUT gerçekleştirmiştir. Duygusal anların yaşandığı program akışının sonunda ise okul müdürümüz sayın Gülahmet ODABAŞ kapanış konuşmasını yaparak programı sonlandırmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı Barış Mançosundan Adile Naşitİne, Meclis Uyelerinden Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaşına kadar değinilerek okulumuzda coşku ile kutlandı.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Salih KAYGUSUZ , İl Milli Eğitim Özel Eğitim Şube Müdürümüz Fatih PAÇA ve Palandöken İlçe Milli Eğitim Özel Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa SUBAŞI okulumuzu ziyaraet ettiler. Öğrencilerimizle birebir ilgilenip öğle yemeğimize eşlik eden müdürlerimiz Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında otizmli öğrencilerimizle birlikte uygulama evimizde pasta kesimi yaptılar. Etkinlik sonunda öğrencilerimiz mobilya atölyemizde hazırladıkları hediyeleri müdürlerimize takdim ettiler.

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Türkiye Down Sendromlular Derneğinin belirlemiş olduğu ellere renkli çorap giyme etknliğine okul olarak bizler de katıldık. Mezun öğrencilerimizden Şanzellize Cafe sahibi down sendromlu Muhammet KILIÇ da etkinliğimize katılarak pasta kesimi gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda büyük bir coşkutla kutlandı.