ERZURUM / PALANDÖKEN - Erzurum Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Erzurum Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

ÜNİVERSİTE MAH. PROF. DR. İHSAN DOĞRAMACI BUL. NO: 5/3 YAKUTİYE / ERZURUM
Sosyal hayatta kendi kendine yetebilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kendini sürekli yenileyen, birbirleriyle ve velilerle iletişim halinde olan donanımlı ve uzman personelle; mevzuat dairesinde, uygun eğitim programı ve ortamı oluşturarak, zihinsel işlevler bakımından farklılık gösteren, kavramsal, sosyal, ve pratik uyum becerilerinde eksiklikleri ya da sınırlılıkları olan, genel eğitim programından yararlanamayan dolayısı ile özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerimize; gerekli eğitim-öğretim hizmetini sağlamak, kendilerine yetebilen bireyler olarak sosyal hayata hazırlamak ve topluma entegrasyonlarını sağlamaktır.
09.00-13.50
Okulumuza ulaşım halk otobüsleri ve özel araçlarla sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz ilimizde tek okul olduğu için şehrin her tarafından servisle öğrencilerimiz taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu alan okullar bölgesi olarak planlanmıştır. Doğu tarafında Bilkent Koleji, Üniversite, Batıda okul alanı, Kuzeyde Dadaşkent, Güneyde Yıldızkent bulunmaktadır.Ulaşım açısından öğretmenlerimizin birçoğu Yıldızkent ve Dadaşkent bölgesinde oturmaktadır.Ev kiraları 750-1800TL arasındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Yıldızkent-Dadaşkent arasında, İhsan Doğramacı Bulvarı DAP Binası altındadır.
Proje Çalışmaları
2017-2018 Öğretim yılında TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI kapsamında on projemiz kabul edilmiş ve tamamlanmıştır. 2018-2019 Öğretim yılında D19B733 nolu TÜBİTAK projemiz kabul edilmiş olup, desteklenmesine karar verilmiştir. 2022 yılında eTwinning projelerinde öğretmenlerimiz 14 adet ulusal kalite etiketi almışlardır.